Få også tagrender i smuk kobber - det er smukt

Dit hus er mere end et tag over hovedet. Det er et udtryk for din smag og stil, og det er en investering i din og familiens fremtid.
Stilen skal være sikker, og investeringen skal beskyttes. Lindab Tagrender understøtter begge dele.

Lindab Tagrender er konstrueret af de stærkeste materialer på markedet og designet til at udgøre en effektiv og æstetisk finish på dit byggeri.

Tagrender behøver ikke længere være noget, der bare skal falde i ét med facaden. Med mange forskellige farver i sortimentet har Lindab markedets mest alsidige program inden for tagrender.

tagrender_506

Beregn tagrender

Stærkt og smukt i årtier

Lindab Tagrender er fremstillet af varmgalvaniseret, koldvalset stål. Overfladebelægningen er påført stålpladen i en 3-lags, dobbeltsidet opbygning med et passiviseringslag, en primer og en HBP Topcoat, som kombinerer de bedste egenskaber fra andre overfladetyper. Den er stærkere, den er hårdere, og den er fremstillet uden PVC.  Den sikrer, at de klare farver – ligesom tagrenden som helhed – holder i længere tid og er med til at gøre de 20 års garanti til en selvfølge.

På billedet ser du de forskellige lag som din Lindab Tagrende består af: Stål, zinklag, passiviseringslag, primer og endelig HBP topcoaten.

Tag også en snak med din Lindab TagXpert om dine tagrender.