smukke tagrender til dit hus er god stil

Lindab Tagrender er skabt ud fra holdbarhed i både materiale og æstetik.

Lindab har produceret tagrender i 55 år, og styrke er nøgleordet for både konstruktion og finish, uanset hvilken farve og form du vælger.
Tagrenderne skal ikke bare holde i mange år. De skal også være til at holde ud at se på. Derfor får du de forskellige muligheder i både farver og faconer. Tagrender behøver ikke være noget, der bare er der. De kan være med til at fuldende dit byggeri.

Undgå problemer med husets tagrender

Effektive tagrender er et must for et sundt og smukt hus, men der kan samle sig så meget snavs i tagrenderne, at de stopper til, og vandet løber ud over kanten.

daarlige_tagrender

Rens derfor tagrenderne for blade, nåle og skidt et par gange om året. Gerne om efteråret, når bladene falder af træerne, og igen til foråret, hvor store regnskyl ofte sætter ind.

Beregn tagrender
  • Brug gerne haveslangen til at spule efter med.
  • Spul også nedløbsrøret og hold øje med, om der er fri passage for vandet.
  • Lad den tændte haveslange ligge lidt i tagrenden og tjek, om vandet løber den rigtige vej ned mod nedløbsrøret, eller om der er utætheder.

Du kan også benytte lejligheden næste gang, der er et kraftigt regnskyl til at tjekke, om alle husets render og nedløbsrør fungerer, som de skal.